Labdarúgás átadása pletykák: Manchester City megmutatja Vincent Kompanynak az ajtót?

Semmi sem szent szent a katalán purista számára, sőt még egy sérült kapitány sem, aki jó játékot készít több nyelven. Tehát, miután elhagyták a hetedik közepén Barcelonában flopált csapatból, a Kompany elkezd ébredni, hogy a városon töltött napjai számozottak. Úgy tűnik, Guardiola teljes mértékben elkötelezett a vázlatokban, amelyekben legalább két Aleksandar Kolarov, John Stones és Nicolás Otamendi triója van, így a Kompanynak nincs szerepe. Semmi személyes, érted, csak annyira szórakoztató, ha a játékosok friss levegővel kipipálnak Betclic fogadás bónusz vagy egymásba ütköznek, nem pedig egyszerűen húzza fel a gyalogot. Kompany egyedül van.

Ami Agüero-t illeti, a halálos ragadozók egy haldokló fajta, ezért csak ki kell igazodnia vagy le kell tennie.Természetesen minden rendben lesz, mivel valaki a bajnokságban egy argentin Dwight Gayle-t akar. Pabla Zabaleta is kaphat a kerékpárján, és a jó hír az, hogy megengedheti, hogy az Internazionale-nál parkolhasson. Ez egy kérdés, amit Carlton Cole most megkérdez, hogy újra keresi a klubot a Sacramento Köztársasággal egy rövid Betclic sportfogadás bónuszok botkormány után.

Diego Simeone ugyanakkor hamarosan megsebesíthetett négy közelgő tisztviselőt a közelben, hiszen nyilvánvalóan tudta, hogy érdekli a Premier League-be való költözés.A Word-t vonzza az a lehetőség, hogy a világ legjobb vezetőinek többségét ki akarja dobni, de természetesen Conte, Klopp, Wenger, Mourinho, Pochettino, Koeman és Dyche egyikének elveszítenie kell a munkáját Simeone jó földet szállít. Például, nem lenne értelme a Sunderlandért felelősséget vállalni, mert reménytelen eset, ahogy David Moyes továbbra is Betclic internetes fogadóirodák elmagyarázza.

Egyébként bárkinek szüksége van egy Matteo Darmianra? A Manchester United hajlandó meghallgatni az összes ajánlatot.